HERD Management

HERD-management is het beheren van een veestapel binnen een melkveebedrijf, en dat is geen eenvoudige taak. Hoe groot uw veestapel ook is, het begrijpen van de behoeften van de veestapel, het beoordelen van hun prestaties en het zorgen voor de beste verzorging van de koeien vereist de juiste kennis en ondersteuning. Daarnaast kan het lastig zijn om managementtaken te onderscheiden van de dagelijkse taken, omdat deze vaak tegelijkertijd uitgevoerd dienen te worden.

Gelukkig biedt de hedendaagse techniek meer dan voldoende mogelijkheden om relevante informatie over uw veestapel real time inzichtelijk te maken. Koe-monitoring noemen we dat. Als trotse dealer van DeLaval biedt Alfa Melktechniek diverse systemen om u dagelijks te voorzien van de belangrijkste gegevens over uw veestapel, zodat u hier snel en efficiënt op in kunt spelen – ook als het gaat om preventie. Produceert een koe minder melk dan voorheen? Met de verschillende systemen van DeLaval signaleert u dit moeiteloos. Meer inzicht, zodat u sneller kunt inspelen op opkomende problemen; dat is waar we u graag mee helpen!

Wilt u meer informatie over de manier waarop we u kunnen ondersteunen en over onze mogelijkheden? De specialisten van Alfa Melktechniek helpen u graag.