Automatisch melken is de laatste jaren behoorlijk in opkomst. Intussen zijn al veel melkveehouders overgestapt op het automatisch melken van koeien door melkrobots; dit biedt hen de mogelijkheid om te komen tot een hogere productie per arbeidskracht. Daarnaast vraagt het automatisch melken van uw koeien aanzienlijk minder tijd van u als melkveehouder. Een win-win situatie dus! Alfa Melktechniek biedt meerdere melkrobots aan van DeLaval, waarvan de VMS Melkrobot V300 het meest bekend is.

DeLaval VMS Melkrobot V300

De speciaal ontwikkelde melkrobot V300 van DeLaval is erop gericht om het u als melkveehouder zo gemakkelijk mogelijk te maken. Doordat deze melkrobot voor ieder bedrijf, iedere melkveehouder en voor iedere koe aan te passen is op individuele behoeften kunt u een betere werkomgeving creƫren voor uzelf, uw koeien en uw medewerkers.

De specialisten van Alfa Melktechniek kennen de producten van DeLaval als geen ander. Daarom bespreken zij de verschillende opties graag met u. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vul onderstaand formulier in om eens bij een collega melkveehouder te zien hoe de DeLaval VMS Melkrobot V300 in de praktijk werkt. In dit laatste geval nemen we zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.