Melkstallen

Wij bieden oplossingen voor diverse soorten melkstallen om u te ondersteunen bij het melken van uw koeien.

Midiline Swingover melkstal

Bij de swingover melksystemen bevinden de melkstellen zich in het midden van de melkstal. En worden ze een beide zijden gebruikt. Dit melksysteem kenmerkt zich door zijn hoge capaciteit en lage operationele kosten. Voor meer informatie over dit systeem kunt u terecht op de website van DeLaval.

Meer informatie

Parallel melkstallen

In een parallelstal staat de koe 90 graden ten opzichte van de melkput. Dit levert een heel comfortabele en veilige melkpositie op voor de melker. De koeien verlaten de melkstal via een uitloophek in de looprichting en via een frontuitgang. Het is gebruikelijk dat er een mestplaat gemonteerd wordt om een hygiĆ«nische melkwinning te verzekeren. Voor meer informatie over dit systeem kunt u terecht op de website van DeLaval.

Meer informatie

Visgraat melkstallen

Bij visgraat melkstallen staan de koeien onder een bepaalde hoek ten opzichte van de melkput. Bij visgraat melkstallen zijn er verschillende gradenstallen. Bij de 30 graden stal wordt de koe vanaf de zijkant aangesloten. Bij de 50 graden of meer worden de koeien tussen de achterpoten aangesloten. Voordeel van gradenstallen is dat de koe een beperkte bocht hoeft te nemen om op de juiste plek te gaan staan. Voor meer informatie over dit systeem kunt u terecht op de website van DeLaval.
 
Meer informatie