Stalinrichting

Melkveebedrijven hebben al tijden uitdagingen op het gebied van winstgevendheid, dierenwelzijn, voedselveiligheid en efficiënt werken. Dit brengt soms lastige keuzes met zich mee; enerzijds wilt u het beste voor uw melkvee, maar anderzijds wilt ook het beste voor uzelf in de vorm van efficiënt werken en daardoor een hogere winstgevendheid. Door een efficiënte stalinrichting is het mogelijk om het beste van beiden te combineren.

De producten van DeLaval kunnen u helpen bij het efficiënt inrichten van uw stal. Een melkinstallatie die u ontziet in uw dagelijkse werk is daar een groot onderdeel van, maar ook oplossingen op het gebied van melksystemen, melkwinning, koeling en voeren zijn belangrijk. Een op maat samengestelde stalinrichting is daarbij noodzakelijk, want iedere stal vraagt om een andere stalinrichting, met als doel om het bedrijf zo succesvol te mogelijk te maken. Als trotse dealer van DeLaval denken we dan ook graag met u mee.

Wilt u graag meer informatie over stalinrichting en onze mogelijkheden? De specialisten van Alfa Melktechniek helpen u graag. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.