Even voorstellen..

Alfa Melktechniek is opgericht op 1 mei 2018. Het voormalige DeLaval Oost gebied was tot die tijd eigendom van DeLaval in Steenwijk. Een strategische keuze heeft geleid tot het besluit om de importeur dealers te verzelfstandigen. Alfa Melktechniek is daarom trotse dealer van DeLaval in de regio Oost-Nederland.

Ondernemerskans

Mijn naam is Albert Mulder. Zelf ben ik opgegroeid op een melkveehouderbedrijf en inmiddels woon ik samen met mijn vrouw en twee kinderen in mijn ouderlijk huis in Westeremden (Groningen). Na bijna twintig jaar te hebben gewerkt bij DeLaval kreeg ik de kans om als eigen ondernemer verder te gaan en het dealerschap van DeLaval met de medewerkers over te nemen. De leiding van Alfa Melktechniek ligt vanaf heden dan ook in mijn handen. Ik heb deze uitdaging met volle overtuiging aangegrepen en ik kijk ernaar uit om samen met ons team, uw melkambities waar te maken.

Alfa als totaalleverancier

Als totaal leverancier staat DeLaval bekend als bedrijf die van melktechniek tot melkkoeling kan leveren. De koeling organisatie was ook eigendom van DeLaval. Naast de melktechniek zag ik voor mijzelf een mooie uitdaging om ook deze organisatie van DeLaval over te nemen. Onder de naam Alfa Koeling doen we in Nederland de service verkoop en onderhoud aan melkkoeltanks. Voor meer info verwijs ik u graag naar onze website www.alfakoeling.nl

Doordat we bij de verkoop ook vaak te maken hebben met inruil is mijn derde werkmaatschappij Unitank BV. Deze entiteit richt zich voornamelijk op de in en verkoop van gebruikte melkkoeltanks. Daarnaast wordt in de werkplaats gebruikte melkkoeltanks voorzien van de complete revisie alvorens ze weer worden gemonteerd.