BBL opleiding Melk- en/of Koeltechniek (Mechatronica en/of Koeling)

Ben jij aan het nadenken over je vervolg opleiding? Wellicht kunnen wij helpen. Binnen Alfa Melktechniek hebben we al diverse leerlingen geholpen door het aanbieden en begeleiden van een opleidingstraject. Uiteraard hopen we dat je na je opleiding nog zo enthousiast bent en onze dynamische club komt versterken. Maar eerst staat de opleding centraal. 

Wat biedt Alfa Melktechniek?

Wij bieden je een ,,buddy'' met wie je dagelijks optrekt. Je leert de basisbeginselen van veel voorkomende technieken. Denk hierbij aan Electro, Mechatronica, Pneumatiek, Hydrauliek en koeltechniek. Als erkend leerbedrijf kunnen wij jou helpen om de praktijk zo goed mogelijk aan te laten sluiten bij de theorie. WIj organiseren regelmatig ,,snuffeldagen'' In deze dagen is het mogelijk kennis te nemen van de werkzaamheden die je in de praktijk zult aantreffen. Hiermee krijg je meteen een goed beeld om te helpen de juiste keuzes voor je opleiding te maken. 

Wat verwachten wij?

Wij verwachten een gemotiveerde BBL student die actief in ons bedrijf meewerkt met een gezonde dosis humor en enthousiasme. Daarnaast helpt het enorm als je de melkveehouderij een warm hart toedraagt. Onze klanten verwachten van ons een hoge flexibiliteit, servicegerichtheid. Dit is iets wat we ook verwachten van onze BBL studenten. 

Ben je geinteresseerd en wil je eens deelnemen aan een snuffeldag meld je dan aan via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met je op voor een afspraak. 

 

Snuffeldag

Loop mee met een ervaren monteur om ook de passie voor de melk en koeltechniek te ontdekken.Vul snel het formulier in.