HERD Management

Met HERD Management bedoelen we het beheer van de veestapel in een melkveebedrijf. En dat is geen eenvoudige taak. Want weet u precies wat de behoeften van uw dieren zijn? En kunt u de prestaties van uw koeien beoordelen? Daarnaast is het ook lastig om managementtaken te onderscheiden van de dagelijkse taken. Deze voert u immers tegelijkertijd uit. De beste verzorging van uw koeien vraagt om de juiste kennis en ondersteuning. Hoe groot uw veestapel ook is.

HERD Management

HERD Management wordt een stuk eenvoudiger als u gebruikmaakt van de juiste technische oplossingen. De hedendaagse techniek geeft u mogelijkheden om alle relevante informatie over uw veestapel inzichtelijk te maken. Real time. Koe-monitoring noemen we dat. Als dealer van DeLaval leveren we diverse systemen waarmee u belangrijke gegevens over uw veestapel kunt inzien. Zo ziet u iedere dag wat er speelt en kunt u daar snel en efficiënt op inspringen. Ook preventief. Produceert een koe minder melk dan voorheen? Met de verschillende systemen van DeLaval signaleert u dat in een oogopslag. Zo krijgt u meer inzicht en kunt u sneller inspelen op opkomende problemen.

Wilt u ook meer inzicht in uw veestapel? Of wilt u meer informatie over hoe we u kunnen ondersteunen? De specialisten van Alfa Melktechniek helpen u graag.

Oplossingen van Alfa

We kijken graag met u naar de langere termijn

N

Melktechniek

N

Melksystemen

N

Melkwinning

N

HERD management

N

Koeling

N

Koecomfort

N

Voeren

N

Service en onderhoud

N

Toerboertiek

Melktechniek

Met een moderne en efficiënt ingerichte melkstal produceert u topkwaliteit melk en verhoogt u uw rendement. Bij Alfa denken we graag met u mee. We zijn dealer van het kwaliteitsmerk DeLaval, waardoor we u goed kunnen adviseren bij het selecteren van de juiste melktechniek

 

Lees meer

Lees meer

Melksystemen

Alfa Melktechniek levert melksystemen waarmee u het beste uit uw dieren kunt halen. 

Lees meer

Melkwinning

Met een moderne en efficiënte melkstal verhoogt u uw rendement en produceert u melk van topkwaliteit.

HERD management

HERD Management wordt een stuk eenvoudiger met de juiste technische oplossingen.

 

Lees meer

Koeling

Innovatieve technieken zijn belangrijk om aan de groeiende vraag naar kwaliteitsmelk te blijven voldoen

 

Lees meer

Lees meer

Koecomfort

Wat goed is voor de koe, is ook goed voor de veehouder. Daar geloven wij in. Het is belangrijk om uw koeien en geiten in topconditie te krijgen en te houden. Want alleen dan kunnen zij de prestaties leveren die u wenst.