Melksystemen

Alfa Melktechniek levert melksystemen waarmee u het beste uit uw dieren kunt halen. Afhankelijk van uw wensen zijn er verschillende mogelijkheden.

Automatisch melken

Met de innovatieve automatische melksystemen van DeLaval worden uw koeien optimaal gemolken. Het grote voordeel van automatische melksystemen is dat u minder tijd nodig heeft voor het melken. Dat geeft u de vrijheid om u te concentreren op andere taken binnen uw melkveebedrijf.

Lees meer over automatisch melken op de website van DeLaval

Draaistallen

In een draaimelkstal komt de koe naar de melker toe. Belangrijk daarbij is dat er goed gekeken wordt naar het koeverkeer. Elke koe moet namelijk individueel het platform opstappen. U kunt kiezen voor binnen- en buitenmelkers. De binnenmelker zorgt voor overzicht, terwijl de buitenmelker een hogere capaciteit kan halen door de snellere opstap van de koeien. Wij kunnen verschillende soorten draaistallen leveren.

Meer informatie over draaistallen vindt u op de website van DeLaval.

Oplossingen van Alfa

We kijken graag met u naar de langere termijn

N

Melktechniek

N

Melksystemen

N

Melkwinning

N

HERD management

N

Koeling

N

Koecomfort

N

Voeren

N

Service en onderhoud

N

Toerboertiek

Melktechniek

Met een moderne en efficiënt ingerichte melkstal produceert u topkwaliteit melk en verhoogt u uw rendement. Bij Alfa denken we graag met u mee. We zijn dealer van het kwaliteitsmerk DeLaval, waardoor we u goed kunnen adviseren bij het selecteren van de juiste melktechniek

 

Lees meer

Lees meer

Melksystemen

Alfa Melktechniek levert melksystemen waarmee u het beste uit uw dieren kunt halen. 

Lees meer

Melkwinning

Met een moderne en efficiënte melkstal verhoogt u uw rendement en produceert u melk van topkwaliteit.

HERD management

HERD Management wordt een stuk eenvoudiger met de juiste technische oplossingen.

 

Lees meer

Koeling

Innovatieve technieken zijn belangrijk om aan de groeiende vraag naar kwaliteitsmelk te blijven voldoen

 

Lees meer

Lees meer

Koecomfort

Wat goed is voor de koe, is ook goed voor de veehouder. Daar geloven wij in. Het is belangrijk om uw koeien en geiten in topconditie te krijgen en te houden. Want alleen dan kunnen zij de prestaties leveren die u wenst.

Uitgelicht

Automatisch melken

DeLaval V300 melkrobot

De beste melktechniek ooit ontwikkeld

De VMS™ V300 melkrobot biedt het beste melkproces met technieken die nog niet eerder zijn getoond. Daarmee behaalt u efficiënte voordelen bij elke melkbeurt van de koe. Elke koe wordt gemolken naar haar individuele behoeften en capaciteit. Hiermee behaalt elke koe een volledig rendement.

Lees meer op de website van DeLaval

DeLaval V310 melkrobot

Optimaliseer de waarde van elke melkgift, van elke koe.

Naast alle belangrijke en unieke kenmerken van de VMS V300 in het melkproces, biedt de V310 nog meer voordelen op het gebied van het optimaliseren van uw huidige en toekomstige veestapel. Met een op progesteron gebaseerde bemonstering en analyse, kan de volledige dracht- en tochtdetectie automatisch en proactief worden uitgevoerd tijdens het melkproces.

Lees meer op de website van DeLaval